ZSA ZSA – Discoteque

The club is designed in the old village cinema, the difficulty of the project is that it has 4 floors, two of which are only access: the entrance, the first floor where the lobby is a small bar and reception, the largest and vip. We promote the entry of painting it red, thus creating a desire to enter. The elevator that goes straight to the VIP, is also red! The rest is black and gold. The bars are golden as if they were boxes of surprises. The concept is to recreate a space with landscaping, (orac decor) in Pader but very camouflaged by light and enhanced by their shadows. Decor Antigua, where he recalls the Greek proportions, then called neoclassical, com a Venetian Palazzo if it were even with his steps around the courtyard (the track). Break this rectilinear form of ornamentation main bar with an oval shape, very organic. The 113,000 chains hanging from the ceiling were placed for a total of 57 km of golden chain that created a flood of light, reflections and feelings.

ZSA ZSA – IDENTITY AND BRANDED APPLICATIONS DESIGN

ZSA ZSA – CONSTRUCTION PROGRESS

IMG_3492
Zsa-Zsa-Presentation

ZSA ZSA – IDENTITY AND BRANDED APPLICATIONS DESIGN

ZSA ZSA – CONSTRUCTION PROGRESS

Unit 12, 5 Durham Yard, London E2 6QF, Reino Unido